Foto: Sandefjord Fotball

Sandefjord – Molde


Publisert

Vi går for tre strake!

Sandefjord – Molde
Lørdag 12. august klokka 16:00
Release Arena
Eliteserien runde 18

Etter to strake seiere og en god dose selvtillit på veien, kommer Molde på besøk på lørdag. En vesentlig sterkere motstander enn de to siste, men ingen umulighet å slå, særlig hjemme. Molde har tapt borte mot både HJK Helsinki og seineste på tirsdag mot KÍ Klaksvik i Champions League-kvaliken. Og akkurat tapet på tirsdag kan kanskje være en fordel for oss? Forhåpentligvis stjeler den kampen noe av fokuset til Molde, selv om Moldes tropp er god nok til å stille sikkert to omtrent like gode startellevere.

For vår egen del har vi løfta oss vekk fra direkte nedrykk og opp på en 12. plass. Det ser umiddelbart bedre ut, men det er fryktelig jevnt og mange poeng igjen å kjempe om. Fordelen med å vinne stort er at også målforskjellen blir vesentlig bedre. Sånt kan vise seg å være viktig til slutt. Nå har vi scora 12 mål på de siste fire kampene mot 13 mål på de første 12. 

Nå har vi sett hva som kan bo i dette laget. En av våre fordeler mot flere av de andre laga der nede, er at vi har et bra toppnivå, bedre enn Aalesund, Hamkam, Stabæk og Haugesund. Og om det ikke akkurat er i denne kampen vi får vist det best, så kommer det om ikke så lenge kamper mot Haugesund, Odd og Strømsgodset som er veldig vinnbare. Spennende fortsettelse.

Laget da?

Som de fleste sikkert har fått med seg nå, så fikk Danilo skuldra ut av ledd på onsdag. Han var på trening i dag og spilte litt før han måtte gi seg. Helt tydelig at det er vondt ennå, men det er nok ikke lenge til han er klar igjen. I mens må noen andre ta steget fram i lyset. Hvem det blir er det store spørsmålet, for det er ikke mangel på kantalternativer.
Det skal også bli interessant å se hvem som starter på backplassene. Der er det umulig å spå for tida. Ellers er det liten tvil om at midtbanen i de to siste kampene har fungert meget godt, særlig for unge Nilsson som har scora tre mål på de to siste hjemmekampene. Vi sater på flere mot Molde.
Fortsetter Franklin på topp? Mål i to strake kamper er bra.

Kom på kamp

Kampen faller samme helg som Sandarcupen. Dessverre ble det ikke fredagskamp i år da NFF klarte å sette opp Molde som motstander, selv om klubben ikke ønska å møte dem eller Glimt på grunn av deltakelse i Europa. 
Nå få vi ønske velkommen dem som har mulighet til å komme og satse på at det blir en fin opplevelse for dem.

Ellers oppfordrer vi alle til å kjøpe billetter og ta med seg noen på kamp. Det blir folksomt tross at det er lørdagskamp og 5000 tilskuere er ikke usannsynlig. Fredag ettermiddag er det solgt snaut 3800 billetter.

Toget til Odd borte

Minner om toget til bortekampen mot Odd 3. september. Det er rett i underkant av 80 påmeldte og bare rundt 20 plasser igjen, så meld deg på det blå Sandefjord-toget innen tirsdag 15. august.

Løsninger for internett er levert av