Reisebrev fra Tromsø


Publisert

Søndag 20. august var det bortekamp i Tromsø. Årets lengste bortetur langt nord for polarsirkelen. Allerede for flere måneder siden ble det snakk blant flere om å dra på denne turen, og etter hvert ble flere og flere med, både fra Vestfold og fra Oslo. Totalt var det 26 personer på bortefeltet, inkludert familie og bekjente av noen spillere og noen supportere til. Supert oppmøte på en sånn langtur. Husk at det feks. bare var syv på bortefeltet i Haugesund i juni.

Oslogjengen dro oppover på fredag, fem fra Vestfold dro på lørdag og fire dro på søndag. For dem som dro på søndag ble det en flukt fra elendig østlandsvær. Da flyet nærma seg Nordland ble været stadig bedre før det til slutt var skyfritt. For de av oss som satt på venstre side av flyet var det en storslått utsikt utover Lofoten, Andøya og flere av Nordlands-byene før vi gikk inn for landing i Tromsø i et aldeles nydelig vær.

De som dro tidlig fikk med seg Tromsøs uteliv og festligheter i helga. Samling før kamp ble på Rorbua rett ved spillerhotellet, hvor det ble drikke og litt mat, før det ble taxi opp til stadion.
Her hadde vi blitt invitert på stadionpuben av Morten Killingberg som er leder i Forza Tromsø. Veldig hyggelig og det ble en times tid der før vi innstallerte oss på bortefeltet i sommersol og gode forhold.

I og med at vi var såpass med syngende supportere så ble det naturligvis synging også. Til kampen kjøpte vi ei ny tromme hos Aagaard musikk som fikk plass som håndbaggasje.
Kampen var spennende og SF holdt stand lenge før nullen dessverre sprakk noen minutter før slutt. Det var så nærme. 
Men tross tapet var konklusjonen at det hadde vært en fin tur likevel. Det er noe eget med borteturer, det burde flere være med på. Om ikke med fly så i hvert fall med buss til de nærmeste borteturene. Det er helt topp!

Mange tok Norwegian-flyet klokka 20:50 til Gardermoen tilbake. Det flyet tok også laget hjem og det ble slått av en prat med noen av gutta. Revansjelyst og optimisme før Haugesund-kampen på søndag var det ikke noe å si på, så da tror jeg vi kommer til å se en tent gjeng spille nok en god hjemmekamp.

Takk for denne gang, Tromsø. Vi sees forhåpentligvis neste år med et litt bedre utfall for oss.

Løsninger for internett er levert av