Kamptråd: Sandefjord – Stabæk


Publisert

På tide å slå tilbake.

Sandefjord – Stabæk
Søndag 9. juli klokka 17:00
Eliteserien runde 13
Release Arena

Etter det forsmedelige 1-6-tapet i Sarpsborg kan det bare gå bedre. Det ble en kamp hvor absolutt ingenting stemte, og det er en kamp vi måtte bli ferdig med så fort som mulig.
Da passer det å få en hjemmekamp mot en motstander vi burde slå hjemme om vi skal holde oss i divisjonen. Og husk, sist vi tapte med fem mål (i Molde 2. pinsedag) slo vil tilbake i neste hjemmekamp med å slå Odd 4-1. Det er det alle ønsker seg nå.
I motsetning til første halvdel av sesongen i fjor, så har vi være bra på hjemmebane i år og dårlige borte. Vi har slått Aalesund og Odd overbevisende, spilt uavgjort mot Norges nest beste lag og tapt knepent for Viking på slutten. Helt grei uttelling der.

Stabæk tapte sist mot Strømsgodset og er på en nedadgående formkurve etter en god start hvor de blant annet slo Molde borte. På de siste seks kampene i ligaen har Stabæk 1-1-4. Totalt har dem 15 poeng. De må klare seg uten sin beste spiss Kasper Høgh med karantene i denne kampen. Et pluss for oss.

Lag og spillere

I våre rekker ser det ikke så verst ut. Vetle er stadig i EM og Amin er fortsatt skada. Fra forrige kamp er Bikoro tilbake fra litt småsykdom. Berglie og Smeulers har gjor noe alternativt, men var med på deler av spillinga på treninga torsdag. Vil tro at de blir klare.
Ellers er det lite å sette fingeren på når det kommer til skader og fravær.

Vanskelig å skulle spå laget her etter ni baklengs på de to siste.
Mot Haugesund og Sarpsborg har tre av fire omganger vært fryktelig dårlige. Det var nesten ikke til å tro at åpninga i disse to kampene var bortimot identiske. Vi kan ikke starte kamper med å ligge under med tre mål etter 20 minutter, da møter vi Raufoss, Mjøndalen og Hødd neste sesong.

Nå må det konsentrasjon og påskruddhet til fra første spark på ballen. Nå er vi hjemme og her skal vi sette standarden. Det er det samme hvem som starter, men det minste vi kan kreve er at vi er skjerpa og påskrudde, og at vi forhåpentligvis kan finne tilbake til en defensiv struktur og soliditet vi hadde tidligere i sesongen.

Fem uker siden forrige hjemmekamp - kom på stadion!

Det er ferietid og resultata er ikke bra for tida, men nå er det viktig at dem som kan komme på kamp gjør det. Mot Odd i forrige hjemmekamp var vi godt over 4000 tilskuere, og selv om det sikkert ikke blir så mange nå, så håper vi at tallet blir godt over 3000. Ta med deg noen du kjenner og støtt Guttane. Været skal bli knall med 25 grader og sol, så det anbefales å gå på stadion.

Nå har også gressteppet blitt strøkent og flott, så alt ligger til rette for god fotball.
Og vi i Blåhvalane ønsker som alltid at det dukker så mange opp på Blå sone som mulig. Jo flere vi er jo bedre trøkk blir det. Bli med og syng!

Løsninger for internett er levert av