Før kampen: Strømsgodset (b)


Publisert

På tide å få fram det beste.

Strømsgodset – Sandefjord
Marienlyst Stadion
Mandag 8. juli kl. 19
Eliteserien runde 13

Billetter til bortefelet kjøpes her: https://godset.ticketco.events/no/nb/m/events/589002/seating_arrangement?item_type_id=18136435&promocode=sifsfborte

Det har vært noen tunge dager etter to tap hjemme mot Hamkam og Tromsø, to kamper mange så på som gode muligheter for seks poeng. Men dessverre ble det null poeng og SF leverer igjen svakt mot andre lag i nedrykksstriden. Det er en oppskrift på trøbbel og gir vanskelige kår for å holde plassen. Samtidig er det 17 kamper og 51 poeng igjen å spille om, så det er foreløpig ingen grunn til å grave seg helt ned.

Nå står Strømsgodset for tur. De ligger på 6. plass med 18 poeng og 14-15 i målforskjell. De har gått fire kamper uten tap, seinest 0-0 borte mot Brann forrige fredag. 

SF på sin side har gått syv kamper uten seier etter 4-1-kampen mot Sarpsborg 12. mai. Særlig deler av de to siste kampene har kanskje vært årsverste og formen etter ferien bør bekymre. Det er noe treigt og seigt over det som har blitt prestert etter ferien, og straffebommen mot Tromsø oppsummerer godt der hvor SF er nå.

Laget

Med Filip Loftesnes-Bjune i U19-EM og Carson med en skade i menisken, har laget ingen naturlig høyrebeint høyreback for tida. Dermed får nok Vetle Walle Egeli og Christopher Cheng figuere på hver sin backposisjon framover.
Aleksander Nilsson kommer vi sannsynligvis til å kunne se på banen mot slutten av måneden. Marcus Melchior er tilbake for fullt og hadde et energifylt innhopp mot Tromsø. Hans energi er bra å ha.
Eman Markovic scora igjen og har kanskje vært SFs beste offensive spiller i år. Får vi se noen endringer i topptrioen i denne kampen?

Salget av Danilo vil naturligvis sette preg. Laget mister noe spesielt og skapende og det merkes selvfølgelig. Det kommer et sommervindu som skal bli interessant å se hva som skjer i. Det bør neppe overraske noen om det blir en spisservervelse i løpet av sommeren, eller om det gjøres framstøt på å skaffe en kantspiller til. Det er manko begge steder. 
At SF ligger nederst gjør oss neppe til et større trekkplaster, men vi får se. 

Bli med til Drammen

Meld dere gjerne på bussen til Drammen, det er god plass. Det blir loddsalg og premier som vanlig, og med færre påmeldte enn vanlig er det større sjanse for gevinst.
Ikke minst håper vi at mange stiller opp og støtter Guttane i Drammen, det har vært noen veldig bra bortefølger i år, så vi håper det fortsetter selv om det går trått for tida.

 

Løsninger for internett er levert av