Bussturer til Lillestrøm og Vålerenga


Publisert

Flere bortekamper står for døra utover i juli, denne gangen er det Åråsen og Intility som gjelder. Vi setter opp buss til begge kampene og håper at det blir fulle busser og bra bortefølger for å støtte Guttane.

Vi vil at folk melder seg på tidlig så vi har forutsigbarhet. Vi må ha ca. 25-30 personer for at bussene skal kjøre.
NB: Påmelding er bindende!


Det blir som alltid loddsalg og premier.
Under følger informasjon om turene.

Det viktig at dere som melder dere på begge turene samtidig ikke runder av til feks. 900 kroner, men betaler 899. Da veit vi at det er én person på to turer og ikke to personer på én tur.

Lillestrøm, søndag 16. juli klokka 17

Avreise fra Corner Fun Bar i sentrum klokka 13 med stopp på Release Arena og Circle K Sem på veien. Vi stikker innom en pub i Lillestrøm littegrann før vi reiser bort til Åråsen.

Prisene er 350 kroner for Blåhval-medlemmer, 450 for ikke-medlemmer og 950 for familie (3-5 pers i samme husstand).Vålerenga, lørdag 29. juli klokka 15:30

Merk tidspunktet på kampen, den går lørdag 15:30. Dette er en kamp hvor det kommer til å bli mye ståhei da den er flytta til dagen for Vålerengas 110-årsjubileum. Det skal skje mye rundt kampen i den forbindelse, stadionet kommer sannsynligvis til å bli helt fullt, så vi håper at bortefeltet fylles av så mange bortesupportere som mulig. Kampen i fjor der ble vårt største bortefølge i 2022 med veldig godt trøkk, så vi kan ikke være noe dårligere i år og vi kan forhåpneligvis ødelegge bursdagsfesten for VIF.

Bussen går klokka 12 fra Corner i sentrum og stopper på Release og Circle K på Sem. Vi finner en pub i Oslo før turen går opp til Valle.

Prisene er 349 kroner for Blåhval-medlemmer, 449 for ikke-medlemmer og 949 for familie (3-5 pers i samme husstand).

Løsninger for internett er levert av