Buss til Vålerenga 29. juli


Publisert

En ny bortekamp i vårt «nærområde» står for tur lørdag 29. juli klokka 15:30. Blåhvalane setter opp buss igjen og håper at vi blir enda flere enn vi var mot Lillestrøm. Da endte vi til slutt med 36 personer. Det er igjen Paulsen som skal kjøre oss med en buss som tar 50 seter.

Kampen mot Vålerenga i fjor var veldig bra på bortefeltet, både med stemning og antall SF-supportere tilstede. Selv om kampen faller i ferien og ikke alle kan dra, så satser vi på et bra følge i år og.
Kampen faller på det som er Vålerengas 110-årsjubileum, med alt av festligheter det følger med seg for hjemmefansen, så det blir sannsynligvis ganske fullt hus. Er vi klare for å ødelegge festen deres?

Kampen i seg selv er en svært viktig kamp i bånn. Guttane trenger all støtte de kan få på veien mot Eliteserie-spill også i 2024. Og Valhall 2003 kan vel ikke revansjeres nok, kan det?

Som vanlig blir et loddsalg og premier.

Litt viktig info:

Angående priser på bussen er vi enige i at de er høyere enn ønskelig. Dessverre er det sånn i vår økonomiske situasjon at det er der vi må ligge for øyeblikket. Vi har ikke råd til å kjøre busser med underskudd. Men når det blir mer penger på konto vil vi kunne senke prisene.

Kampen starter som nevnt allerede klokka 15:30. Bussen går fra Corner i sentrum klokka 12, før den som vanlig svinger innom stadion og Circle K på Sem. Avstigning på de samme stedene på vei tilbake. Full info på bildet under.

Påmelding er bindende og kampbilletter må kjøpes av den enkelte selv. Bortebillettene koster 199 kroner for voksen og 99 kroner for barn.

Billetter kjøpes her: https://ticketco.events/no/nb/events/295369/seating_arrangement/?item_type_id=14300719&promocode=borte2023

Velg «Borte - Barn» eller «Borte - Ordinær». Vi har felt 201 og 202.

Løsninger for internett er levert av