Blåhvalane i ny drakt


Publisert

Klubben har for vane å gjøre noen små justeringer på draktene sine hvert eneste år. Noen ganger større, mens i de fleste andre sesongene er det mindre justeringer som gjøres.

I år har styret aktivt jobba med å fornye oss på mange områder. Noen ting går fort, mens andre ting tar lenger tid enn det vi hadde håpa. Den gamle hjemmesida til Blåhvalane har mangla flere vesentlige oppdateringer i flere år og vi har hengt etter i utviklinga. Nå har vi sammen med Enfinity endelig klart å komme oss over i ny drakt.

Det er med stolthet vi i disse dager nå, rett før skilsmissederbyet mot Odd, lanserer den nye hjemmesida. Her vil det komme alt fra intervjuer med personer tilknytta Sandefjord, enten som klubb eller via byen til påmeldinger av bussturer og annen informasjon. I tillegg får vi også inn Småhvalane og Fanzone under samme tak som oss. Dette er igjen vesentlig for at vi kan utfolde hjemmesida på flere fronter en kun blåhvalprat. Vi gleder oss til fortsettelsen av sesongen med opp- og nedturer. Vi er sikre på at Guttane overrasker i år og det samme skal vi gjøre rundt om i supporter-Norge. Vi er blå.

Løsninger for internett er levert av